Ludoteci

Cum achizitionez materialele unei ludoteci

Atelierul de atreprenori este partenerul privilegiat pentru Romania a grupului de firme HAPE / BELEDUC, care pune la dispozitia clientilor sai, o oferta dincolo de orice concurenta.

Clientela noastra este o clientela privilegiata, fiind formata din adeptii unei noi paradigme educationale in Romania.
Categoriile socio-profesionale carora ne punem la dispozitie sunt urmatoarele:
- Cadre didactice in invatamantul prescolar si primar - privat si de stat;
- Cadre didactice din invatamantul confesional si artistic;
- Cadre didactice din invatamantul scolilor cu program sportive si antrenori din cluburile sportive;
- Animatori cu atributii de entertainment in locatii turistice adresate adultilor insotiti de copii;
- Organizatori de tabere si de evenimente pentru copii;
- Personal calificat ingrijire copii in sistem privat sau institutionalizat;
- Organizatori de centre after-school, centre de zi pentru copii, etc
- Parinti;
- Practicieni in ludoterapie;
- Aspiranti la calificarea de ludotecar.

Ne adresam in exclusivitate clientilor finali directi (adulti) si indirecti (copii) si acordam un interes deosebit asistentei de care clientii nostri au nevoie pe intreaga durata a folosirii mijloacelor, instrumentelor si materialelor educative pe care le furnizam.
Cursurile de formare continua, impreuna cu asistenta in organizarea de ateliere de invatare prin joc si explorare, precum si in echiparea si operarea ludotecilor reprezinta un pachet complet de servicii si materiale de lucru la dispozitia cadrelor didactice in sistem credential. Pentru celelalte categorii socio-profesionale, organizarea de cursuri de formare si asistenta in conceptul PEL se asigura in baza dovedirii implicarii directe intr-o activitate educationala din cele descrise mai sus sau in legatura directa cu una dintre acestea.
Inscrierea in comunitatea PEL (Play - Explore - Learn) se face prin completarea formularului de contact. In urma consultarii Catalogului si a informatiilor de la sectiunea Asistenta, se completeaza un formular de comanda, la primirea caruia, solicitantul va fi contactat in vederea realizarii unei oferte personalizate si perfect adaptate nevoilor acestuia.

top