Atelierul de antreprenori

Membrii fondatori

  • Atelierul de antreprenori

Constantin Alexandru

Povestea mea incepe cu vorbele lui Ion Creanga "Stiu ca nu sunt destept, dar cind ma uit in jur, prind curaj". Greu de vorbit cand e vorba de mine... Daca ar fi sa incep cu ceva as incepe cu faptul ca-mi place sa mi se zica pe nume, Alex. Iubesc vara si Brasovul, iar asta o voi zice in toate descrierile personale. Iubesc caldura, zilele lungi, sunt optimist pana in ultima instanta, social mai tot timpul si ca multi de varsta mea dependent de fenomenul IT. Ar fi atatea de zis... Fiind zodia Fecioarei, sunt analist din fire si de multe ori mi se spune ca sunt de neinteles. Nu-mi place niciodata solutia de mijloc, tind mereu spre o extrema sau alta, datorita perfectionismului personalitatii mele. Sunt putini cei care ajung sa ma cunoasca intru totul. Poate si pentru ca pe multi ii tin departe doar prin felul meu de a fi. Ma ghidez dupa motto-ul "totul sau nimic", desi stiu ca "adevarul este intotdeauna undeva la mijloc"... Imi place sa am multe persoane in jurul meu pentru ca ma simt bine cand socializez, dar prietenii adevarati ii pot numara pe degete...

Parteneriatul cu oameni de mare experienta in industria jocurilor si munca in echipa cu profesionisti ai educatiei ma motiveaza sa ma reinventez. Germania este o tara in care invatamantul timpuriu se bucura de atentia deosebita a autoritatilor publice, fiind alocate fonduri importante pentru mijloacele materiale si institutionale dedicate copiilor la varste fragede. Planurile de invatamant din diverse landuri federale, pun accent diferit pe una sau pe alta dintre axele de dezvoltare a personalitatii copilului, dar toate sunt dedicate dezvoltarii capacitatii copilului de a-si descoperi talentele de a-si prezenta realizarile cultivand stima si increderea de sine, nu in ultimul rand, curiozitatii si inventivitatii copiilor, dincolo de obiectivele stiintific argumentate ale pedagogiei clasice.
Poate nu este deloc intamplator, ca performata in viata de adult, mentalitatea dominata de disciplina creativa, curaj si perfectionism, sunt atribute devenite familiare la nivel mondial si recunoscute sub sintagma "made in Germany".
Atelierul de Antreprenori este un proiect de suflet, in care sper sa pot sa particip, cu spiritul omului sobru de la munte pentru care lucrul nu poate fi decat foarte bine gandit si realizat, impreuna cu o echipa extraordinara de profesionisti ai educatiei si ai antreprenoriatului de succes la o performanta comuna - aceea de a oferi copiilor, parintilor si dascalilor romani o alternativa de a invata, se forma si se informa, ca oameni pregatiti pentru provocarile vietii, pentru tot ceea ce aceasta le rezerva in viitor, dincolo de limitele noastre actuale de adulti si de previzibilitatea de care dispunem.

Atelierul de antreprenori

Alexandru Constantin

Membru fondator
Atelierul de antreprenori

Eleonora Scarlet-Ritter

Membru fondator
Atelierul de antreprenori

Sabine Hanstein

Membru fondator

Echipa noastra de formatori

top